Nyheter

Körde i 160 – miste körkortet

Nyheter Vid 23-tiden i går hade en bilföraren bråttom när han körde på E4:an. Så brått att han till slut miste sitt körkort.

160 kilometer i timmen på E4:an räckte med råge för att bilföraren skulle bli av med sitt körkort.

Föraren var en man i 45-årsåldern som är hemmahörande i Mullsjö.  Av okänd anledning hade han väldigt bråttom när han kom körande. I höjd med Skillingaryd tog det i alla fall stopp. Då hade polisen mätt upp hastigheten till 160 kilometer i timmen.

Polisen beslagtog förarens körkort på platsen. Dessutom fick föraren ett ordningsbot på 4 000 kronor, vilket är maxbeloppet för denna förseelse.

Taggar

Dela


10 reaktioner på Körde i 160 – miste körkortet

Ja nu utreder ju inte trafikpolisen mord eller narkotika eller liknande brott utan ja just det dom brott som sker i trafiken.. om folk slutar att lämna huvudet hemma så skulle det kanske inte behövas en ”pappa” som måste påminna om att det inte är tillåtet att riskera andras liv. Så istället för att gnälla på polisen om skärpning så ta ocj börja med att skärpa er i trafiken själv.

Varför har vi lagar? Tror det blir kaos om alla skulle bestämma vilka som ska straffas, måste få fram fler trafikpoliser. Folk kör lite hur som helst, pillat på mobiltelefon, skiter i att blinka, tokiga omkörningar, föräldrar som skryter med att barnets EPA-traktor går i 100 km/timmen. Hur ska det sluta om vi ska skita i sånt?

Enkelt för att det är mätbart och ger en fjäder i hatten genom bättre statistik. Det som ör väsentligt, typ beteende är ju svårare så därför råder snart fullständig anarki både på gator och torg

Verkligen allvarligt brott! Bättre ni höjer ribban när det gäller övergrepp, stöld, våldtäkter.. osv

SKÄRPNING!

Ja, aja baja. Inte pilla på bilkörningen. Det är allas rätt att köra ihjäl sig själva.

Håller fullständigt med
Tänkte om polisen ängnade sin tid åt narkotika
Brott eller att stoppa kriminella gäng istället
Änn att stoppa en person på motorvägen som kör
För fort skäms på er

Måste vara något fel på Er som inte tycker det är viktigt att straffa dessa fartsyndare. Den dag någon i Era familjer blir ihjälkörd av en fartdåre så kan Ni ta och fundera på detta.😥

Kommentarsfunktionen är stängd